Av. de la Salle, 43-45, despatx 22 629 381 544 vertical@vertical.cat
Menú

SANT JOAN 40: CLÍNICA PODOLÒGICA

LA BASE DE LA NOSTRA VIDA SÓN ELS NOSTRES PEUS

A la nostra Clínica Podològica posem tota l’experiència acumulada i col·lectiva junt amb la tecnologia punta per aconseguir el màxim confort per als nostres peus. Aquests, són el nostre suport més estricte i per tant, els hem de cuidar.

Treballem amb les últimes tecnologies per garantir un estudi complet i especialitzat per cada persona. Realitzem l’estudi biomecànic de la trepitjada mitjançant una cinta caminadora que disposa de tota la informació de l’estat dels peus. El pacient se sotmet al posicionament estàtic, caminar o córrer sobre la cinta. Així, exerceix una pressió que enregistra les posicions que es realitzen amb els peus. Seguidament la informació passa a un ordinador a través del qual es porta a terme la següent observació específica.

També tractem infeccions amb el làser S30 Podylas. Els avanços tecnològics han permès donar un tractament molt més efectiu per aquestes patologies. El procediment és còmode i indolor, i té un efecte antiinflamatori i regeneratiu en el tractament de la fascitis plantar.

CONSELLS PER CUIDAR ELS NOSTRES PEUS A LA PRIMAVERA I A L’ESTIU

El bon temps comença a la primavera i per tant, deixem enrere calçat més tancat com són per exemple les botes i ja a l’estiu, els peus es poden veure afectats per la deshidratació dels talons, clivelles, aparició de butllofes, etc. l’excés de sudoració propicia l’augment de totes aquestes afectacions i és per això que es necessari un bon calçat per gaudir d’una bona salut per als teus peus.

Un dels nostres consells més importants és evitar formes que oprimeixin el peu, puntes estretes, talons massa alts i també massa plans. Les alçades de 2 a 4 cm en els talons és el més recomanable.

Pel que fa a la higiene, renta els peus amb sabó neutre o sabons suaus i amb l’aigua temperada. Cal assecar-los bé amb una tovallola suau i sobretot, entre els espais dels dits.

Després de la higiene diària, hidrata els peus amb un lleuger massatge i crema hidratant. Per evitar la humitat i evitar l’aparició de fongs, es recomanable posar-la sempre de nit.

Per altra banda, si utilitzeu mitges o mitjons, eviteu les fibres sintètiques i utilitzeu mitjons de cotó.

Un consell bàsic i que a vegades s’oblida és no caminar mai descalços per banys públics. A les dutxes de les piscines municipals i en espais públics sempre s’ha d’anar amb xancletes per evitar qualsevol tipus d’infecció.

Finalment, tenir cura a l’hora de tallar les ungles. S’han de tallar en forma recte/quadrada i de manera sovint per evitar qualsevol problema.

Dr. Francisco Pinto
Dr. Carlos Paz Garrido
Etiquetas: , , , , , , ,