Av. de la Salle, 43-45, despatx 22 629 381 544 vertical@vertical.cat
Menú

ORTODENT, UNA CLÍNICA DENTAL 4.0

Entrevista al Dr. Anton Auladell, per Míriam Triviño

  • Que té Ortodent que no tingui una altra clínica dental?

La raó de ser d’ORTODENT és facilitar el millor tractament odontològic a totes les persones que el precisin, amb la finalitat de recuperar la seva salut, la funció masticatòria ideal i l’estètica més natural. Per aconseguir aquest objectiu tots els components de l’equip ens sotmetem a una formació continuada i per part de la clínica portem a terme una constant inversió en noves tecnologies (X-guide, TAC KAVO, CEREC…).

El nostre compromís és oferir una molt bona atenció als nostres pacients per a comprendre la seva situació i crear per a ells un entorn amigable, respectant els drets humans i avantposant l’ètica i la qualitat assistencial a qualsevol altra consideració.La nostra base és la seguretat, la fiabilitat i la confiança.

  • En poques paraules, què fa l’X-Guide?

Aquesta maquinària ens permet fer una part de la cirurgia que fèiem a la boca del pacient, d’una forma virtual, reduïm temps quirúrgic i seguretat amb la cirurgia. X-Guide actua com un GPS, ens permet una precisió mil·limètrica onze vegades més precisa que qualsevol mà de cirurgià, és una solució revolucionària en el camp de la salut bucodental.

  • Com són els seus resultats?

El resultat de l’aplicació d’aquesta sofisticada tecnologia en la col·locació d’implants a Ortodent és una reducció dràstica del temps que es requereix per a completar el procés i també del temps de la recuperació.

Amb el sistema tradicional de col·locació d’implants cal fer una cirurgia prèvia per a inserir l’implant a l’os i esperar durant dies abans no es pot fixar la pròtesi provisional. A Ortodent, amb el sistema X-Guide per a la cirurgia d’implants i el sistema CEREC per al disseny i la producció de les corones, apliquem un protocol altament eficient que ens permet completar la col·locació d’implants amb càrrega immediata de la pròtesi en un temps rècord i amb les màximes garanties pel que fa a la seguretat de la cirurgia, a la comoditat del pacient i als resultats en confort i durabilitat de l’implant.

  • Quines diferències hi ha entre el procés convencional a l’hora d’obtenir una dent i la pròtesi amb el sistema CEREC?

En el procés convencional primer es realitza una reducció de la dent sobre la qual volem col·locar una corona, o dent deteriorada. Es prenen impressions, a base d’introduir una cubeta a la boca del pacient amb guix o altre material que ens permeti obtenir un motlle, que s’envia al laboratori de pròtesi perquè faci la dent o corona. En uns dies cal tornar a la clínica per enganxar-la definitivament i la duració del procés i tractament oscil·la entre 1 i 3 setmanes.

Amb CEREC podem realitzar restauracions molt ràpides de les peces dentals amb aparença natural i amb resultats que romanen perfectes durant anys, sense vores fosques a la corona, sense reaccions al·lèrgiques i sense molèsties a les genives

  • Què opineu sobre com ha avançat la tecnologia al món de l’odontologia?

Estem convençuts que aquestes innovacions tecnològiques són realment beneficioses per a tots els nostres pacients, que, a més de seguir disposant dels serveis actuals, podran gaudir també d’altres especialitats, entre les quals, com sempre, la cirurgia implantològica avançada i la rehabilitació oral.

Dr. Anton Auladell
Etiquetas: , , , , , ,