Av. de la Salle, 43-45, despatx 22 629 381 544 vertical@vertical.cat
Menú

MARIA CARRIÓN, PHIBROWS

MARIA CARRIÓN: LES DIFERENTS TÈCNIQUES QUE APORTEN SEGURETAT I AUTOESTIMA

Cada persona té una necessitat diferent i Maria Carrión Reus ofereix tot tipus de tractaments especialitzats en microblading i micropigmentació.

Maria Carrión ofereix un tracte proper, de confiança i, es dedica i està enfocada a aquests tractaments. Però, què són exactament?

La micropigmentació és un tractament estètic correctiu consistent en la implantació de pigments a escala superficial, amb la finalitat de corregir característiques facials com els ulls, llavis o celles o per a la millora visual de les cicatrius i la creació o millora estètica de les aurèoles.

Per altra banda, el microblanding de celles, tècnica pèl a pèl o “shadow”, permet corregir, reconstruir per complet, cobrir calbes o emplenar celles mal depilades. A diferència d’altres tractaments de maquillatge permanent, no requereix d’instruments elèctrics, es realitza a través d’un traçat individual per a cada un dels pèls de la cella. Això permet adaptar al mil·límetre cada disseny als trets facials de cada client, obtenint com a resultat unes celles el més natural possible.

Són molts els casos en què s’opta per aquestes tècniques que aporten una nova seguretat i autoestima. Es trasllada el maquillatge semipermanent a una àrea paramèdica i actua com a instrument per a la millora estètica.

Etiquetas: , , , , , , , ,