Av. de la Salle, 43-45, despatx 22 629 381 544 vertical@vertical.cat
Menú

MAITE COTANO ESTILISTES

Maite Cotano

ENTREVISTA A MAITE COTANO, per Míriam Triviño

«CELEBREM 20 ANYS»

Oferim un tracte proper, aconsellem en la més estricta intimitat, informem de les solucions que disposen, tant abans com després del tractament oncològic.

  • Com estilista amb més de 20 anys d’experiència, què és el que més t’agrada de la teva feina?

El fet de tractar amb el públic en general (homes, dones, nens…), el compromís amb ells dins del món de l’estilisme, la moda i de fa uns anys, també amb l’estètica oncològica. Ajudar a sentir-se millor a les persones que travessen aquests moments difícils ens fa sentir a mi i al meu equip, millors professionals.

Som pioners en moda i tendències, color, llum, tallats, estètica i visagisme.

  • Com definiries “Maite Cotano Estilistes”?

Al 1999 va néixer Maite Cotano Estilistes, 20 anys després puc dir que continuem amb la mateixa il·lusió que vam començar i que treballant ens preparem pel futur més proper amb totes les tecnologies, fórmules i aparatologies que el meravellós món de la perruqueria posa al nostre saló perquè ho gaudeixin tots els clients i, tothom que hi vulgui venir sempre estarà convidat.

  • Perquè us dediqueu a l’estètica oncològica?

Com ja he comentat, va arribar un moment que vaig sentir necessari posar els meus coneixements i les meves mans a l’abast de persones en situacions difícils mèdicament. Aconsellar-los en la més estricta intimitat, informar de les solucions que disposem, abans i després del tractament oncològic.

  • Quin és el tracte que doneu a aquelles persones que han passat per un càncer i volen fer un canvi d’imatge? Quins són els serveis que oferiu?

Oferim un tracte proper, personalitzat per cada cas. La meva investigació en novetats és diària. Tractem cabell, pell, ungles, celles i pestanyes. Aprenem a maquillar-nos de nou amb 17 minuts.

Fem tallers de cura depostiseria, fem mocadors, ens relaxem…

Et donem la mà en tot el procés oferint perruques de tot tipus i materials, assessorament en canvis d’imatge, solucions rapides, personalitzades i sempre adaptades a tothom.

  • Ens podries explicar la iniciativa de “Mechonessolidarios”?

“Mechonessolidarios” és una entitat que fabrica perruques per la gent que no se les pot comprar, gràcies a la donació de cabell de gent anònima. La nostra tasca es recollir aquest cabell. Durant l’any 2018 es van fer més de 900 donacions.

Etiquetas: , , , ,