Av. de la Salle, 43-45, despatx 22 629 381 544 vertical@vertical.cat
Menú

LGQ INTERIORISMO

LGQ són un equip de professionals amb més de 10 anys d’experiència treballant en les necessitats de les persones amb mobilitat reduïda, tant en centres assistencials com en domicilis particulars. Ofereixen solucions tècniques personalitzades a cada persona amb l’únic objectiu de millorar la seva seguretat i, sobretot la seva qualitat de vida.

Les persones amb discapacitat i mobilitat reduïda necessiten aquesta adaptació per tal de realitzar les seves activitats del dia a dia. Una bona adaptació farà que tot sigui més fàcil.

A LGQ estudien de manera específica cada cas per poder realitzar una reforma que garanteixi de total autonomia i seguretat de les persones. Dissenyen i adapten les estàncies de la llar com són lavabos, cuines, portes…. Instal·len rampes, elevadors, cadires elevadores i altres elements. Realitzen l’adequació integral per tal d’aconseguir que la persona pugui ser autònoma i adapten i modifiquen el necessari per la seva accessibilitat.

Aconseguir que la teva vida sigui més còmode és fàcil. Fan l’estudi de les necessitats i el domicili. Fan una valoració econòmica i un informe de les solucions tècniques i finalment, t’assessoren en l’ús de les adequacions realitzades.