Av. de la Salle, 43-45, despatx 22 629 381 544 vertical@vertical.cat
Menú

DRA. ANDREA ROMANO

ANDREA ROMANO, MEDICINA ESTÈTICA I NUTRICIÓ

QUINS SÓN ELS TRACTAMENTS D’ALOPÈCIA MÉS DEMANDATS?

Són moltes les tècniques que durant els últims anys han sorgit per recuperar el pèl perdut. Les més conegudes i populars són el tradicional mètode FUS i el mètode FUE, més nou i eficaç.

L’eficàcia d’aquestes tècniques estan comprovades des de fa temps, però són molts els que s’estan posicionant per una d’elles com la millor solució per la calvície.

Amb el mètode FUS, s’extrau una tira de pèl del cap que tingui unitats fol·liculars sanes per tal de procedir a realitzar una sutura d’aquesta àrea. Al final queda una cicatriu visible que posteriorment serà coberta per pèl.

En canvi, amb el mètode FUE, el procés comença amb una extracció manual de pèls sans amb una incisió mínima que cicatritza i desapareix als següents dies. La seva recuperació és ràpida i en poc temps el pacient pot tornar a la seva vida normal.

Aquests tractaments són molt demandats a causa del seu èxit per tractar la calvície en homes i dones. Per tant, és important conèixer les característiques i avantatges de cada mètode per poder escollir amb coneixement.

CONSEGUEIX LA CLAU DE L’ÈXIT AMB EL MÈTODE PnK

Fins ara, després de seguir una dieta, el manteniment del pes només depenia del pacient. La ciència ha demostrat que no és així. Diferents estudis científics, entre ells l’assaig clínic desenvolupat per PronoKal Group™ (Estudi PnK Lipoinflamació) demostra la relació entre la lipoinflació i el tornar a guanyar pes.

El Mètode PnK és un tractament de pèrdua de pes, dissenyat per resoldre la lipoinflamació amb pèrdua eficaç i segura del pes a curt termini i no recuperar el pes perdut.

És una metodologia multidisciplinària específica que inclou:

  • Pauta dietètica amb ProteinDHA
  • Suplement de DHA (àcid omega 3)
  • Exercici físic específic
  • Suport Psico-emocional (coaching)

Fem tractaments medico-estètics per tal d’aconseguir el resultat que volem: peelings, tractaments d’arrugues, remodelació facial, fils tensors… entre molts altres com la tecnologia de sensor, Endospheres. Amb sensors interns, el manípul permet indicar la pressió correcta a exercir en funció del tipus de teixit, realitzant així, un tractament personalitzat d’acord amb les necessitats del pacient.