Av. de la Salle, 43-45, despatx 22 629 381 544 vertical@vertical.cat
Menú

DR. FROILÀ GISBERT

Aquest 2020 estem de celebració 20 anys!

Enguany hem fet vint anys. Han passat volant però son dues dècades plenes de grans vivències; no sabríem per on començar. Sincerament només tenim paraules d’agraïment, començant per a tots els pacients que ens han fet i ens fan confiança ja que sense ells, res no hagués estat possible. També totes aquelles persones que han col·laborat i col·laboren amb nosaltres; higienistes, companys re-feridors i companys a qui referim, estudiants en pràctiques, protètics, fisioterapeutes, farmacèutics, representants i subministradors de cases comercials, personal de neteja i de manteniment, administratius, gestors, missatgers i tots aquells que em deixo, que de ben segur, són molts. Durant aquests anys ens ha guiat el desig de superar-nos i oferir el millor de nosaltres. I com en tota obra, en aquest cas, inacabada, cal demanar dispensa per les equivocacions comeses.

Estem feliços de poder donar aquesta confiança al pacient. Determinar-ho tot a la primera visita és el pilar fonamental d’on deriva el pla de tractament que es durà a terme. Un dels nostres lemes és que “No es pot fer una casa sense un bon fonament sinó s’enfonsarà”.  En poques ocasions una primera visita no precisarà de cap exploració complementària. Intentarem fer el diagnòstic només amb les proves estrictament necessàries i el pacient sempre serà informat si hi ha d’haver algun cost.

A més, som pioners al nostre país en l’aplicació d’una tècnica revolucionària per al tractament de la recessió de genives. I què és exactament? Quan es produeix el desplaçament del seu marge cap amunt en dents superiors o cap avall, en dents inferiors. La recessió gingival comporta un problema estètic, ja que es veu l’arrel o arrels de les dents del pacient.

El Doctor Gisbert destaca que el primer avantatge és que amb aquesta tècnica “no s’ha de tocar el paladar en absolut, ja que no es fa cap empelt”.

A Clínica Dental Dr. Gisbert realitzem un sistema ideat pel Dr. John Chao, mínimament invasiu, per aconseguir un aspecte natural.

Dr. Gisbert Froilà
Etiquetas: , , , , , , , ,