Av. de la Salle, 43-45, despatx 22 629 381 544 vertical@vertical.cat
Menú

CENTRO ETHEREUM

Els nostres productes són naturals, 100% orgànics, ètics, cruelty free, sostenibles, apte per celíacs i amb un alt rendiment, amb una eficàcia a la pell que es fa veure i notar.

Entrevista a Raquel Segado, per Míriam Triviño

  • Que oferiu a Centre Ethereum?

Oferim tot tipus de tractaments dirigits a totes aquelles persones que ho han patit, des d’estètica oncològica fins nutrició i dietètica oncològica. Els serveis d’oncoestètica van dirigits a les persones que es trobin en qualsevol de les diferents fases de la malaltia: diagnòstic, tractament o recuperació.

  • Què és l’estètica oncològica?

És una disciplina que ajuda a reduir l’impacte dels canvis en l’aparença física i a alleujar algunes de les molèsties causades pels tractaments, contribuint a que el pacient es vegi i senti millor. Els tractaments estètics especialitzats per al rostre i el cos, ajuden a mitigar certs malestars com hipersensibilitat en la pell, problemes circulatoris, caiguda del cabell, etc.

  • Com ha de ser el professional especialitzat en estètica oncològica?

La persona especialitzada ha de conèixer aquests malestars i les reaccions cutànies més generalitzades vinculades al tractament mèdic del càncer. Ha d’oferir un assessorament adequat perquè la persona pugui suportar més positivament els trastorns que es veuen implicats.

  • Quins tractaments feu? I amb quines tècniques?

Fem tractaments com hidratació corporal, de mans i peus, tractaments localitzats PRE-Radioterapia, tractaments localitzats POST-Radioterapia dessensibilitzant i tractaments de cames cansades.

Utilitzem noves tècniques en micropigmentació per tal de lluir unes celles naturals i elegants per tenir una imatge fresca i actual. La micropigmentació millora les zones petites de la pell que han sigut afectades. Utilitzem també el mètode Symmed, la més alta efectivitat en recuperació cel·lular que tensa, allisa i rejoveneix a nivell facial i, reafirma i activa la lipòlisis en corporal.

  • Com són els productes que utilitzeu?

A partir de les meves mans i els productes, aconseguim un tractament natural i veritablement alleujant pel pacient. Els nostres productes són naturals, 100% orgànics, ètics, cruelty free, sostenibles, apte per celíacs i amb un alt rendiment, amb una eficàcia a la pell que es fa veure i notar. Utilitzem productes amb data de caducitat, és a dir, són productes frescos que realment actuen de manera ràpida i natural en la pell. Tots els nostres productes són amb ingredients naturals i vegetals. Aquesta combinació no la trobaràs en cap lloc.

  • Com reaccionen els pacients als tractaments?

Els nostres tractaments amb els productes que oferim, permeten treballar amb substàncies actives potentíssimes inaccessibles per la cosmètica actual. Per tant, els pacients queden contents amb els resultats ja que la base de Centro Ethereum és alleujar les molèsties que tinguin d’una manera natural i completament eficaç. Garantim una màxima qualitat a partir del valor que aporten tots els productes i els tractaments que realitzem.

  • Que ens pots dir sobre #AreolaSolidaria?

Som col·laboradors d’aquesta campanya per tal d’ajudar, mitjançant la micropigmentació, a dones mastectomitzades amb escassos recursos econòmics. Realitzem de forma gratuïta la creació d’arèoles.

Raquel Segado a Ethereum
Etiquetas: , , , , , , ,