Av. de la Salle, 43-45, despatx 22 629 381 544 vertical@vertical.cat
Menú

AGÈNCIA DKV REUS

LA SALUT ÉS EL MÉS IMPORTANT I UNA ASSEGURANÇA MÈDICA DÓNA TRANQUIL·LITAT

Disposar amb rapidesa i agilitat de serveis mèdics i hospitalaris és el principal motiu per la contratació d’assegurances mèdiques privades. Són una garantia de tranquil·litat per a persones que valoren la cura de la seva salut i la de la seva família.

Sense llistes d’espera

Amb les llistes d’espera que hi ha a la sanItat pública, poder decidir a quina clínica i a quin professional vols visitar-te, de forma rápida, dóna una gran tranquil·litat. Una asseguranca mèdica privada garanteix una assistència mèdica, hospitalàriai quirúrgica sense llistes d’espera.

Múltiples avantatges

Evitar les llargues llistes d’espera de la seguretat social ha estat sempre una de les principals raons per contractar aquesta assegurança. Però hi ha més avantatges, com ara: el poder acudir drectament a l’especislista sense haver de passar pel metge de capçalera, disposar d’habitació individual amb llit per a acompanyant, tenir una segona opinió mèdica, etc.

Ampli quadre médic i excel·lent valoraci

A l’agència DKV Reus estem especialitzats en assegurances mèdiques. En aquest moment DKV disposa d’un quadre mèdic molt ampli i una excel·lent valoració per part dels seus assegurats i del col·lectiu mèdic. Les nostres assegurances de Salut són vitalícies i cobreixen accidents laborals i de trànsti tambe inclouen pòlissa dental, amb tractaments dentals gratuïts d’altres amb importarts descomptes.

Tracte personalitzat amb els avantatges d’una gran companyia

A DKV Reus us gestonarem directament les autoritzacions a través de mòbil, correu electrònic, WhatsApp o directament a l’agència, sempre amb un tracte amable i proper, amb la màxima agilitat. Estarem a la teva disposició per gestionar el que necessitis, sempre amb un tracte amable i proper, amb la màxima agilitat. Ens avalen 19 anys d’experiència donant servei personalitzat als assegurats de DKV.

Sílvia Ruano Arnavat, Agent exclusiva DKV

dkvreus@silviaruano.com
Etiquetas: , , , , , , ,